Information om Strängnäsrevyn

Här hittar du information om våra föreställningar

Strängnäsrevyn 2019

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Spelperiod för revyn är 31/12 – 16/2 Speltiden är C:a 2 timmar och 20 minuter, inklusive paus. Föreställningen spelas således i 2 akter. Vi spelar som vanligt på Teatern, Thomas Arena. Vi har totalt 333 stolar, varav 2 för rullstolsburen, samt 2 reserverade för eventuell assistent.

ABONNERA?

Är man intresserad av att abonnera en föreställning kan man få en privat visning för t.ex. företaget. Kontakta oss via länken Kontakt i menyn överst på sidan, så kan vi diskutera tid. Vi behöver veta i god tid, då det krävs att aulan är ledig. Skriv abonnera föreställning i ämnet för ert meddelande.

SERVERING

Kaffe, fikabröd, godis läsk och popcorn serveras av vår egen entrépersonal innan föreställningen och i pausen.

FOTOGRAFERING

Fotografering UTAN BLIXT är tillåtet. Fotografering MED BLIXT kan störa de agerande och er stolsgranne, så undvik detta, tack. All form av filmning sker på egen risk, då FRA säkert inte gillar konkurrens. Om du tar bra bilder på oss så tagga oss gärna i sociala medier med vår hashtag #strangnasrevyn

AVBOKNING/ÄNDRING

Sålda biljetter återköps ej, i mån av plats så vi kan istället erbjuda att boka om er biljett till en annan föreställning. Vi kan också erbjuda oss att sälja biljetten vidare via entrén, men ger inga garantier för att vi lyckas med detta. Notera detta när ni bokar biljett, då biljettsystemet informerar vid beställande.

AVBOKNINGSFÖRSÄKRING

Om du bokar biljett via Strängnäsrevyns biljettsystem har du istället möjlighet att teckna en försäkring i den händelse du blir förhindrad att gå på föreställningen. Försäkringen kan endast tecknas när du bokar biljett via Nortic, och försäkringen måste tecknas i samband med att du bokar dina biljetter. Behöver du använda försäkringen ska du vända dig till vår biljettpartner Nortic.

BOENDE

Behöver ni boende i samband med besöket hos oss på Strängnäsrevyn? Det finns en hel del olika boenden i Strängnäs, så ett hett tips är att ni besöker följande webbplats inför ert besök. trivago.se På webbplatsen kan ni söka efter boende som passar just er.

KURIREN-PLUS

För KurirenPLUS-rabatt på nätet krävs en kod. Den får ni via Kuriren, så ni som är kunder behöver vända er dit först. Köper ni via butik behöver ni visa upp ert KurirenPLUS-bevis. Bevisen går att skriva ut via ekuriren.se. Observera att du måste visa upp ditt KurirenPLUS-Bevis för att erhålla rabatten!